THE SUN - Ministrul Sănătății din Marea Britanie a demisionat după ce a fost prins sărutând o consilieră

944
THE SUN  - Ministrul Sănătății din Marea Britanie a demisionat după ce a fost prins sărutând o consilieră - ministrusanatatii-1624796440.jpg

Articole de la același autor

Ministrul britanic al Sănătății a demisionat, sâmbătă, la o zi după ce și-a cerut scuze public pentru încălcarea restricțiilor anti-Covid. Demisia lui Matt Hancock vine după un scandal prelungit în Marea Britanie, după ce ministrul a fost fotografiat sărutând o consilieră, relatează CNN.

Hancock, care este căsătorit, a fost fotografiat sărutând și îmbrățișând o consilieră, cu care tabloidele britanice spun că acesta are o aventură. Conform acestora, fotografiile datează din 6 mai, cu două săptămâni înainte ca restricțiile anti-epidemice dure să fie relaxate în Anglia.

Tabloidul „The Sun“ a publicat pe prima pagină o fotografie surprinsă de o cameră de supraveghere care îl arată pe Matt Hancock, căsătorit şi tatăl a trei copii, sărutând-o pe Gina Coladangelo - o veche prietenă a cărei angajare discretă la minister declanşase deja o polemică -, în biroul său în ziua de 6 mai, o perioadă în care îmbrăţişările erau interzise. Coladangelo este și ea căsătorită.

„Am fost să-l văd, astăzi, pe prim-ministru (n. red. – Boris Johnson) pentru a-mi înainta demisia din funcția de secretar pentru Sănătate. Aceia dintre noi care facem regulile trebuie să le și respectăm, iar de aceea trebuie să demisionez”, a scris Hancock pe pagina sa de Twitter.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4934 secunde