The Rolling Stones, concert istoric în Havana

172
The Rolling Stones, concert istoric în Havana - rollingstones-1458980035.jpg

Articole recomandate

Trupa The Rolling Stones a susținut un concert memorabil la Havana, în fața a peste jumătate de milion de fani. Spectacolul a fost unul grandios, într-o țară în care muzica rock a fost până acum interzisă, pentru că autoritățile o considerau satanistă.



Pentru prima dată în Cuba, veteranii britanici au susținut concertul gratuit, la doar trei zile de la alt moment istoric pentru cubanezi - vizita președintelui american Barack Obama.

Potrivit Digi24.ro, fanii din Cuba au venit la concert cu aproape 24 de ore înaintea începerii acestuia, ca să fie siguri că vor ocupa un loc cât mai bun în apropierea scenei.

"Această interpretare este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat până acum în viață. Îi iubesc!", a declarat un fan.

"Este foarte bine. Sunt foarte mândru că sunt în acest loc. Este foarte frumos, este grandios, totul este perfect", a spus un alt cubanez.

Mick Jagger și colegii săi de trupă și-au început show-ul cu celebra piesă "Jumpin' Jack Flash". Sutele de mii de fani au fost în extaz - au cântat și au dansat împreună cu idolii lor.

Muzica rock a fost interzisă în Cuba de regimul Fidel Castro, dar cubanezii își riscau libertatea pentru a asculta The Rolling Stones sau alte trupe occidentale. Cei care erau prinși că ascultă rock erau trimiși în lagăre de muncă pentru a fi vindecați de ceea ce liderii comuniști numeau deviație ideologică.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8139 secunde