Thailanda pregăteşte un plan de relaxare a restricțiilor pentru turiștii vaccinați anti-COVID

Miercuri, 24 Februarie 2021
425
Autoritățile thailandeze pregătesc un plan de relaxare a restricțiilor pentru turiștii vaccinați anti-COVID-19, au declarat miercuri autoritățile, în timp ce țara urmărește să resusciteze industria turistică ce a avut de suferit în ultimul an.


Măsurile de relaxare pentru vizitatorii vaccinați vor fi introduse pas cu pas și ar putea include reducerea perioadei de carantină obligatorie pentru toate sosirile, de la două săptămâni la trei zile, pentru cei vaccinați sau renunțarea totală la aceasta, a declarat Yuthasak Supasorn, șeful Autorității pentru Turism din Thailanda (TAT).


„Trebuie să fim rapizi, pentru că vrem să începem să primim turiști în al treilea trimestru”, a declarat el pentru Reuters, citat de Digi24.


TAT intenționează să înceapă să vândă pachete turistice după luna aprilie. Ministerul turismului a solicitat, de asemenea, 100.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 pentru angajații din turism din Chon Buri, Krabi, Phang Nga, Chiang Mai și Phuket. Cele cinci provincii vor găzdui, începând de luna viitoare, programe de „carantină hotelieră”, care oferă între 5.000 și 6.000 de camere. Aici vizitatorii se vor putea deplasa în incinta hotelurilor în loc să fie izolați în camere, potrivit ministrului turismului, Phiphat Ratchakitprakarn.

Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2994 secunde