Teste COVID falsificate, la vânzare pe Facebook

280
Teste COVID falsificate, la vânzare pe Facebook - 1-1610266771.jpg

Articole recomandate

Verificări mai aspre la graniță, după ce polițiști au descoperit mai multe teste COVID falsificate. Din ce în ce mai multe țări sunt pe lista cu risc epidemiologic, asta înseamnă că românii care se întorc din statele respective trebuie să prezinte un test covid la graniță în majoritatea cazurilor. Iar cei care declară că stau doar trei zile și au test negativ scapă de carantină, informează Digi24.


Pe grupurile de români care trăiesc în Marea Britanie se găsesc mai multe anunțuri ale unor persoane care se oferă să emită certificate cu rezultate negative ale testelor anti-COVID, desigur, contracost.  Astfel de cazuri s-au descoperit la granița țării noastre. În urmă cu o săptămână și jumătate, doi bulgari au fost prinși când încercau să intre în România cu certificate medicale false. Aceștia audeclarat polițiștilor 50 de euro. Au fost și situații în care unele persoane nu au fost lăsate să intre în România pentru că nu aveau un test medical, iar după 30 de minute s-au întors cu un certificat, cel mai probabil fals.


Polițiștii au înăsprit controalele și spun că sunt mult mai vigilenți. Cazuri de persoane cu certifiate false au fost întâlnite și pe aeroporturi din Franța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8577 secunde