TEROARE LA LONDRA! O educatoare de grădiniță, înjunghiată de trei fete care strigau "Allah, Allah!"

326
TEROARE LA LONDRA! O educatoare de grădiniță, înjunghiată de trei fete care strigau

Articole recomandate

După ce în ultima perioadă Marea Bri-tanie a fost îngenunchiată de două atentate teroriste, iată că momentele de panică nu se opresc aici. Presa londoneză scrie despre un incident cel puțin șocant.

O educatoare de la o grădiniță de copii din Londra a fost atacată miercuri dimineață de "trei fete asiatice", în timp ce se ducea la slujbă.

Karrien Stevens, care conduce o creșă și o grădiniță din capitala Marii Britanii, a fost doborâtă la pământ de trei tinere îmbrăcate în negru. Femeia a fost înjunghiată și tăiată la nivelul brațului. După acest incident a primit îngrijiri de la paramedici, apoi a fost internată la spital, pentru plăgi care nu îi pun viața în pericol, scrie presa britanică.

Press Association scrie că cele "trei fete asiatice" (probabil pakistaneze) strigau "Allah, Allah!".

În replică la acest incident, Poliția Metropolitană a confirmat că încă le caută pe cele trei tinere.

Atacul are loc la numai câteva zile după ce sâmbătă seara, pe London Bridge, a avut loc un atentat în care au fost ucise șapte persoane, alte câteva zeci fiind rănite.

Primarul musulman Sadiq Khan declara atunci că "Londra este printre cele mai sigure orașe din lume" și că "cetățenii ei nu trebuie să fie îngrijorați". Din păcate, se pare că s-a înșelat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4861 secunde