Tema refugiaților îngreunează negocierile Angelei Merkel cu posibilii parteneri de coaliție

109
1
Tema refugiaților îngreunează negocierile Angelei Merkel cu posibilii parteneri de coaliție - tema-1509025154.jpg

Articole recomandate

A treia rundă de negocieri între posibilii parteneri de coaliție ai cancelarului Angela Merkel, care ar urma să se concentreze pe politicile privind imigrația și azilul, va fi extraordinar de dificilă, a declarat, ieri, o reprezentantă a Verzilor.

Uniunea Creștin Democrată (CDU) condusă de Merkel, aliatul său bavarez - Uniunea Creștin Socială (CSU), Partidul Liber Democrat (FDP) și Verzii vor avea "negocieri extraordinar de dificile într-unul din cele mai controversate domenii", a spus Claudia Roth, pentru DPA.

CSU, formațiune extrem de conservatoare, a condiționat participarea la coaliție de stabilirea unei limite de 200.000 în privința numărului de imigranți care intră în Germania într-un an. Bavaria s-a aflat în prima linie a valului de refugiați, datorită frontierei sale sudice cu Austria.

Cele două partide mici - FDP și Verzii - se opun unei astfel de limite, susținând că ideea contravine regulilor constituționale privind dreptul la azil.

CDU vrea să mențină suspendarea dreptului la întregirea familiei pentru solicitanții de azil care au doar protecția subsidiară și după martie 2018. 

Comentează știrea

Liviu Burebista
27 octombrie 2017
Wir shafen das

Javra asta senila si dementa vrea sa islamizeze europa cu orice pret. Am crezut ca numai noi romanii, santem idioti si nu stim niciodata pe cine sa votam. Dar vad ca si nemtii sant la fel de tampiti si idioti, votand pt a treia oara pe vrajitoarea de Merkel. Merkel a instaurat deja dictatura in Germania si o va extinde la tot continentul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4148 secunde