Țeavă pentru transportul alcoolului, descoperită la graniță, de polițiști

Sâmbătă, 14 Decembrie 2019
673
La granița dintre Republica Moldova și Ucraina a fost descoperită o țeavă prin care era transport ilegal alcool. Oamenii legii au demontat construcția și au deschis un dosar penal, transmite Agora.md.

Țeava a fost depistată în regiunea localității Cociurgan din Ucraina, iar angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Odessa au blocat canalul circulației ilegale a alcoolului.

În rețeaua care transporta alcoolul ilegal ar fi implicați și oameni ai legii.

"În garajul unei case din satul Cociurgan a fost depistată o țeavă de plastic, prin care venea alcoolul din Moldova. Potrivit datelor preliminare, în timpul anchetei au fost găsite patru butoaie de plastic, a câte 250 de litri umplute cu alcool și peste 100 de butoaie goale de plastic cu un volum de 250 de litri", se arată într-un mesaj al Procuraturii Generale din partea ucraineană.

Autoritățile lucrează în prezent pentru demontarea furtunului către linia de frontieră. Pe marginea cazului a fost pornită o cauză penală în care este cercetată infracțiunea de abuzul de putere (partea a 2-a a articolului 364 din Codul penal al Ucrainei).


Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2256 secunde