TAROM suspendă operarea zborurilor către și dinspre Austria

197
TAROM suspendă operarea zborurilor către și dinspre Austria - 1-1594746351.jpg

Articole recomandate

Ca urmare a restricțiilor impuse, TAROM suspendă operarea zborurilor către și dinspre Austria, în perioada 16 iulie - 31 iulie 2020 inclusiv, anunță compania aeriană, potrivit Digi24.


Începând cu data de 16 iulie, Austria interzice zborurile regulate directe din România, dar și din alte nouă state. Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, precizează TAROM.


Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor.


"Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele considerate în interesul Republicii Austriece, precum și cele care transportă mărfuri (curse cargo), bolnavii, cetățeni austrieci repatriați, personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură și zborurile de repatriere (chartere speciale)", mai precizează compania.


De asemenea, Aeroportul Internațional Sibiu anunță marți că Austrian Airlines suspendă zborurile Sibiu-Viena-Sibiu pe perioada 16-31 iulie. Pasagerii care au bilete sunt rugați să contacteze reprezentanții companiei aeriene.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8205 secunde