Târgul Internațional de Artă de La Paris, reluat după o pauză de un an din cauza pandemiei de coronavirus

116
Târgul Internațional de Artă de La Paris, reluat după o pauză de un an din cauza pandemiei de coronavirus - paris2-1634817515.jpg

Articole de la același autor

După o pauză de un an din cauza pandemiei de COVID-19, Târgul Internaţional de Artă Contemporană de la Paris a revenit cu un regal de vizionări, contracte semnate şi oportunităţi de socializare, informează Reuters.


Potrivit Agerpres, participanţii la evenimentul care şi-a deschis joi porţile pentru comercianţii de artă şi pentru personalităţi, iar vineri se va deschide pentru marele public trebuie să poarte măşti şi să prezinte dovada vaccinării. Un număr de 43 dintre cele 170 de galerii participante îşi prezintă portofoliul exclusiv online, un efect al pandemiei.




Per ansamblu însă, târgul, ajuns la cea de-a 47-a ediţie, a revenit la normal, potrivit organizatorilor şi participanţilor.

''În ciuda măştilor, ne simţim foarte bine. Şi suntem cu adevărat fericiţi. Cei mai mulţi dintre noi nu ne-am mai văzut de doi ani'', a spus Bellatrix Hubert, asociat principal la galeria David Zwirner.




Exponatele includ opere de Pablo Picasso şi Andy Warhol, precum şi creaţii din epoca COVID-19, printre care şi ''New photo d'identite'', un bust al preşedintelui francez Emmanuel Macron cu un gol sub forma unei măşti chirurgicală decupat în zona feţei, creaţie semnată de sculptorul chinez care locuieşte la Paris Wang Du.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5154 secunde