Tânără implicată într-un accident, declarată moartă din cauza machiajului de Halloween

14891
Tânără implicată într-un accident, declarată moartă din cauza machiajului de Halloween - untitled-1572530402.jpg

Articole recomandate

O tânără americancă a suferit un accident de circulație în timp ce purta un costum de Halloween plin de sânge fals. Machiajul a fost atât de bine realizat, încât paramedicii sosiți primii la fața locului au crezut că accidentul a avut consecințe fatale și fata a murit.


Protagonista acestui incident, Sidney Wolde, din statul Virginia de Vest, și-a împărtășit povestea pe Twitter, cerându-și scuze oamenilor pe care i-a speriat cu aspectul ei. "Dacă cineva vrea să știe cum a fost weekend-ul meu, trebuie să știe că mi-am distrus mașina în timp ce eram costumată în Carrie. Toți cei care au venit să mă ajute au crezut că sunt moartă. Hahaha, îmi pare atât de rău", a postat Sidney Wolde.

Postarea sa a devenit imediat virală. După ce a obținut sute de mii de "like-uri", tânăra a postat un alt tweet, în care a explicat că în momentul accidentului se îndrepta spre o petrecere de Halloween îmbrăcată precum Carrie White, personajul principal al filmului de groază Carrie (1976), bazat pe romanul omonim de Stephen King.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.625 secunde