Tânără implicată într-un accident, declarată moartă din cauza machiajului de Halloween

Joi, 31 Octombrie 2019, 16:00
14866
O tânără americancă a suferit un accident de circulație în timp ce purta un costum de Halloween plin de sânge fals. Machiajul a fost atât de bine realizat, încât paramedicii sosiți primii la fața locului au crezut că accidentul a avut consecințe fatale și fata a murit.


Protagonista acestui incident, Sidney Wolde, din statul Virginia de Vest, și-a împărtășit povestea pe Twitter, cerându-și scuze oamenilor pe care i-a speriat cu aspectul ei. "Dacă cineva vrea să știe cum a fost weekend-ul meu, trebuie să știe că mi-am distrus mașina în timp ce eram costumată în Carrie. Toți cei care au venit să mă ajute au crezut că sunt moartă. Hahaha, îmi pare atât de rău", a postat Sidney Wolde.

Postarea sa a devenit imediat virală. După ce a obținut sute de mii de "like-uri", tânăra a postat un alt tweet, în care a explicat că în momentul accidentului se îndrepta spre o petrecere de Halloween îmbrăcată precum Carrie White, personajul principal al filmului de groază Carrie (1976), bazat pe romanul omonim de Stephen King.


Pagina a fost generata in 0.5673 secunde