Tânăr din Vaslui lăsat să moară de frig, după ce a pierdut un pariu

204
Tânăr din Vaslui lăsat să moară de frig, după ce a pierdut un pariu - pariu-1643123807.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 24 de ani, din județul Vaslui, a murit de frig, după ce a pus un pariu cu doi prieteni ca să vadă care dintre ei rezistă mai mult la băutură. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, cei doi parteneri de pahar l-au scos afară și l-au abandonat într-un şanţ pe jumătate dezbrăcat, punând lângă el și o navetă goală de bere.


Tânărul de 24 de ani, din comuna Duda Epureni, s-a întâlnit în seara de 21 ianuarie cu cei doi prieteni, tineri de 19 și 21 de ani. Aceștia l-au provocat să vadă care este mai rezistent la alcool şi au băut toți trei până tânărul de 24 de ani a ajuns în stare de inconştienţă.

Atunci, cei doi prieteni l-au scos afară și l-au abandonat într-un șanț, unde a fost găsit după câteva ore de un echipaj de poliție, care a chemat ambulanța. Medicii, însă, nu au mai putut să-l salveze, potrivit stiriest.ro.

Potrivit Digi24 părinţii tânărului de 24 de ani vor ca cei doi prieteni ai fiului lor să fie traşi la răspundere. „Pe la 3 fără un sfert a venit poliţia şi a bătut la uşă. M-a întrebat: Unde e băiatul dumitale?. Am zis că în sat, dar nu am ţinut cont de oră. Am plecat pe drum în sus şi îmi zice: Nu ştiu cum să vă spun, băiatul dumneavoastră e mort. Am zis că mor”, spune mama tânărului decedat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Stire din Economie : Românii pariază pe aur
Sâmbătă, 23 Martie 2013
Stire din Fun : Pariu incredibil câștigat cu o literă
Pagina a fost generata in 0.4979 secunde