Sute de tineri au fost alungaţi în forţă din centrul Parisului

260
Sute de tineri au fost alungaţi în forţă din centrul Parisului - sutedetineri-1623595826.jpg

Articole de la același autor

Poliţia a intervenit pentru a dispersa sute de tineri care se strânseseră pentru o petrecere nocturnă pe esplanada Invalizilor din Paris, încălcând normele sanitare în vigoare în Franța împotriva Covid-19.

Spre miezul nopţii doar câteva grupuri de tineri se mai aflau pe podul Alexandru al III-lea, în timp ce maşinile de poliţie circulau cu girofare pe stradă. Potrivit imaginilor difuzate pe reţelele de socializare, grupurile de tineri luaseră cu asalt esplanada, strigând şi fără să poarte măşti sanitare. „Ne-au dispersat. Nu ne-au gazat, dar am văzut persoane surprinse de norii de gaze lacrimogene”, a declarat o tânără în vârstă de 19 ani, potrivit AFP.

„Peluza era plină, eram cu adevărat prea mulţi, de mult nu mai participasem la o asemenea petrecere din cauza Covid, aveam nevoie de aşa ceva”, a declarat şi Emma, în vârstă de 18 ani.

Interdicţia de circulaţie nocturnă a fost redusă miercuri cu două ore în Franţa, grav îndoliată de pandemia de COVID-19, care a provocat moartea a 108.000 de persoane din martie 2020.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3538 secunde