SUA: Trump dezminte zvonurile privind plecarea lui Tillerson

112
SUA: Trump dezminte zvonurile privind plecarea lui Tillerson - suatrump-1512304442.jpg

Articole recomandate

Președintele american, Donald Trump, a încercat să pună capăt zvonurilor persistente privind o plecare iminentă de la conducerea Departamentului de Stat a lui Rex Tillerson, acordându-i un sprijin minimal după ce a alimentat el însuși îndoielile privind soarta șefului diplomației, transmite AFP.

"Media speculează că l-am dat afară pe Rex Tillerson sau că o să plece în curând - FAKE NEWS!", a scris Trump pe Twitter.

"Nu pleacă", a adăugat președintele, care a postat pe Instagram o fotografie de la depunerea jurământului de către Tillerson, la începutul lunii februarie.

"În ciuda dezacordurilor pe anumite subiecte (eu sunt cel care are ultimul cuvânt), lucrăm bine împreună și America este din nou respectată", a mai scris Trump pe Twitter.

New York Times și alte media importante din SUA au relatat, zilele trecute, că la Casa Albă se lucrează la o remaniere prin care Rex Tillerson, aflat în relații tensionate cu Trump, va fi înlocuit cu actualul director al CIA, Mike Pompeo.

Donald Trump și Casa Albă lăsaseră anterior să planeze dubiile asupra intențiilor lor, fără a dezminți ferm informațiile din presă. Rex Tillerson se va deplasa, săptămâna viitoare, într-o vizită oficială în Europa, în cursul căreia se va afla la Bruxelles, Viena și în Franța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5457 secunde