Steven Seagal și-a luat cetățenia sârbă

315
2
Steven Seagal și-a luat cetățenia sârbă - stevenseagal-1452513573.jpg

Articole recomandate

Actorul Steven Seagal, vedetă a filmelor cu arte marțiale, în special cu aikido, a obținut cetățenia sârbă, a anunțat luni televiziunea de stat din această țară (RTS), potrivit Agerpres.ro.


Steven Seagal, 63 de ani, s-a aflat în decembrie 2015 de două ori la Belgrad și a fost primit de către președintele Tomislav Nikolic și de către premierul Aleksandar Vucic.

Cu aceste ocazii, actorul a declarat că va "face tot posibilul pentru a promova Serbia" în lume și și-a exprimat dorința de a înființa o școală de aikido în capitala Serbiei.

Steven Seagal, care este, de asemenea, și un cântăreț și un chitarist pasionat de muzică, în special de blues, a urcat pe scenă, la Belgrad, în noaptea de Anul Nou, pentru un concert în aer liber organizat în centrul orașului.



Comentează știrea

florin
11 ianuarie 2016
spaga si cetatenia

Dar in Serbia nu i-au cerut spaga,daca vroia in Romania vedea el "chinurilre facerii"

maria
14 februarie 2016
Colaborare part-time

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3798 secunde