Spitalul Județean Piatra Neamț a eliminat condiția de vaccinare pentru candidații la concursul de angajare

186
Spitalul Județean Piatra Neamț a eliminat condiția de vaccinare pentru candidații la concursul de angajare - spital-1633884031.jpg

Articole recomandate

În plină pandemie de COVID-19, conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ anunță că a fost eliminată condiţia vaccinării anti-SARS-CoV-2 la concursul organizat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ, pentru angajarea personalului medical.

Pentru acest concurs a fost eliminată condiţia vaccinării împotriva COVID-19, cu schema completă de 10 zile, pentru cei care doresc să participe la concurs.

Potrivit Realitatea.net, în acest context, senatorul PSD Neamţ Răzvan Cuc a acuzat de abuz conducerea DSP Neamţ pentru că în anunţul privind concursul de la SJU Piatra-Neamţ a introdus obligativitatea vaccinării împotriva SARS-CoV-2.


„Concret, Spitalul Judeţean din Piatra-Neamţ are mare nevoie de personal medical. Spitalul a cerut DSP Neamţ, aşa cum prevede legea, aprobare ca să organizeze un concurs pentru a angaja personal medical. Ce credeţi că au răspuns conducătorii DSP Neamţ? Sub trei semnături şi cu o mare ştampilă pe hârtie, conducătorii acestei instituţii au decis că la concurs pot participa doar persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2’’, a declarat senatorul Răzvan Cuc.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3107 secunde