Spaimă la circ: O "piramidă umană" s-a prăbușit în plin spectacol

302
Spaimă la circ:  O

Articole recomandate

Cinci acrobați au fost răniți, miercuri, în urma unei căderi colective în timpul unui număr de "piramidă umană", care a fost încercat pe o sârmă aflată la mai mulți metri înălțime într-un circ din Florida, printre care și câțiva membri ai celebrei familii de echilibriști Wallenda.

Cei opt acrobați care participau la număr au căzut și cinci sunt răniți, dintre care patru grav, a precizat Michael Regnier, șeful pompierilor din Sarasota.

"Nik Wallenda era implicat în acest număr, dar nu a fost rănit", a adăugat el.

Nik Wallenda, în vârstă de 38 de ani, este a șaptea generație dintr-o familie de artiști de circ. El este cunoscut pentru întreprinderile sale temerare din ultimii ani, dintre care ies în evidență traversarea Marelui Canion sau deplasarea pe deasupra cascadei Niagara pe sârmă.

De asemenea, el a bătut mai multe recorduri în 2014, când a traversat pe un cablu de fier distanța dintre doi zgârâie-nori din Chicago la peste 180 de metri deasupra solului, cu ochii legați, fără a fi asigurat cu un ham împotriva căderii sau plasă de siguranță.

Numele răniților nu au fost dezvăluite de autorități, dar potrivit ziarului Tampa Bay Times, mai mulți membri ai familiei Wallenda se află printre ei.

"S-a produs un accident teribil", și-a exprimat regretul Pedro Reis, fondator și patron al circului din Sarasota.

"Au realizat acest număr fără probleme ieri. Din nefericire, accidentele se întâmplă, oamenii din circ sunt rezistenți, spectacolul trebuie să continue", a adăugat el.

Străbunicul lui Nik Wallenda a murit în 1978, în urma unei căderi care a avut loc în timpul unui număr de echilibristică în Porto Rico. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4864 secunde