ȘOC ÎN POLITICĂ! A FOST GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP

1731
ȘOC ÎN POLITICĂ!  A FOST GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP - 61652169-1513246975.jpg

Articole recomandate

Un congresman republican din Kentucky, acuzat de violențe sexuale la adresa unei adolescente, a fost găsit miercuri mort, împușcat în cap, 'probabil o sinucidere', potrivit autorităților, au anunțat mass-media locale, informează AFP.


Dan Johnson, un pastor evanghelic controversat, postase anterior o dezmințire pe contul său de Facebook la informațiile avansate de un organ local de anchetă, Kentucky Center for Investigative Reporting, difuzate de postul public de radio din Kentucky, notează Agerpres.




'Acuzațiile (...) sunt false. Dumnezeu și doar Dumnezeu știe adevărul', a notat între altele Dan Johnson, citat de Louisville Courier-Journal.

Ulterior, această postare a fost ștearsă, însă ea a atras atenția autorităților, care l-au găsit pe Dan Johnson, împușcat în cap, lângă un pod, a anunțat pentru presă medicul legist al comitatului Bullitt, David Bullings. Decesul lui a rezultat în urma unui 'probabil suicid', a adăugat el.

Potrivit EFE, marți, Johnson susținuse o conferință de presă din amvonul bisericii sale din Louisville, negând acuzațiile de hărțuire sexuală și susținând că acestea fac parte dintr-o campanie națională de înlăturare din posturile lor a elementelor mai conservatoare din rândul republicanilor.

Parlamentarul era acuzat de o femeie că a agresat-o sexual în timpul unei petreceri de Revelion în 2012, când ea avea doar 17 ani.

Clasa politică a transmis mai multe mesajele de condoleanțe, inclusiv guvernatorul acestui stat, Matt Bevin, și senatorul Rand Paul.

Acest deces a survenit în toiul unei serii întregi de dezvăluiri privind cazuri de hărțuire sexuală în SUA, care vizează atât personalități din showbiz, cât și din presă, modă sau lumea politică.

EFE amintește că Johnson fusese ales în Camera Reprezentanților în 2016 din partea Partidului Republican. În timpul campaniei sale electorale, Johnson l-a comparat pe președintele democrat de atunci, Barack Obama, și pe soția sa, Michelle, cu niște maimuțe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde