Slovenia va închide traficul aerian începând de astăzi

164
Slovenia va închide traficul aerian începând de astăzi - slovenia-1584367370.jpg

Articole recomandate

Slovenia își va închide traficul aerian începând de astăzi, în încercarea de a reduce răspândirea coronavirusului, a anunțat purtătorul de cuvânt al guvernului, Jelko Kacin.

"Anunțăm acest lucru (n.r. - închiderea traficului aerian) în avans pentru a spune oamenilor care au în vedere utilizarea biletelor lor de avion că nu ar trebui să facă asta pentru că nu vor putea să revină în Slovenia", a declarat purtătorul de cuvânt, citat de Reuters.

Până în prezent, țara a confirmat 219 cazuri de coronavirus. Un bărbat a murit, în timp ce trei persoane sunt în stare critică.

De luni, toate barurile, restaurantele, sălile de sport, saloanele de coafură, cinematografele și majoritatea magazinelor vor fi închise. Magazinele alimentare vor rămâne deschise, dar vor primi doar un număr limitat de clienți la un moment dat, a comunicat de asemenea guvernul, duminică. Toate mijloacele de transport în comun din țară vor fi oprite.

Zilele trecute, Slovenia a anulat legăturile cu trenul și autobuzul cu Italia vecină și a limitat traficul de marfă din această țară. De asemenea, a introdus controale medicale la granița cu Italia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3338 secunde