Situația în domeniul politicii de securitate a UE, cea mai îngrijorătoare din ultimii 25 de ani

81
Situația în domeniul politicii de securitate a UE, cea mai îngrijorătoare din ultimii 25 de ani - carlbildt-1407508299.jpg

Articole recomandate

Ministrul suedez de externe, Carl Bildt, și-a exprimat vineri îngrijorarea în legătură cu situația creată în domeniul politicii de securitate a Uniunii Europene după instituirea de către Rusia a interdicției asupra importurilor unor categorii de produse alimentare din UE.


'Nu există nicio îndoială că situația este foarte alarmantă. Aceasta este situația cea mai îngrijorătoare din domeniul securității europene cu care mi-a fost dat să mă confrunt în ultimii 25 de ani', a afirmat șeful diplomației suedeze pentru postul public de radio, citat de ITAR-TASS.

La 7 august (joi), ca răspuns la sancțiunile impuse împotriva Rusiei pe fondul evenimentelor din Ucraina, Moscova a instituit un embargou la importurile de carne de vită, carne de porc, legume, fructe, carne de pasăre, pește și lactate din UE, Australia, Canada, Norvegia și Statele Unite ale Americii, notează Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.894 secunde