Sfârșitul l-a găsit pe scenă! "Și-a cerut scuze și a închis ochii"

237
Sfârșitul l-a găsit pe scenă!

Articole recomandate

Cântărețul și compozitorul David Olney a murit la vârsta de 71 de ani, pe scenă, la un festival care a avut loc sâmbătă seară, în statul american Florida, relatează BBC News, citat de Digi 24. David Olney era așezat pe un scaun și, în mijlocul melodiei, a tăcut și și-a aplecat capul, cu bărbia la piept. Spectatorii și instrumentiștii care îl acompaniau au crezut că acesta a făcut pur și simplu o pauză, după care și-au dat seama că ceva era în neregulă cu el și l-au întins pe scenă.

David Olney era implicat într-un dialog muzical cu cântăreața Amy Rigby la 30A Songwriters Festival, iar artista a descris ultimele lui momente. "Olney era în mijlocul celui de-al treilea cântec, când s-a oprit, și-a cerut scuze și a închis ochii", a scris Rigby pe Facebook. Aceasta a mai spus că s-a încercat resuscitarea, dar Olney era deja mort.

Olney, devenit inițial cunoscut ca membru al trupei X-Rays, a fost un nume de marcă al stilurilor folk-rock și americana și, pe parcursul carierei, a înregistrat 20 albume de studio, având și colaborări cu artiști precum Emmylou Harris, Linda Ronstadt, Del McCoury și Steve Earle.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8812 secunde