Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a venit în România

Luni, 27 Septembrie 2021, 17:22
132
Președinta Comisiei Europene a venit, astăzi, în România. Ursula von der Leyen stă de vorbă cu președintele Iohannis și premierul Cîțu despre miliardele pe care le primesc românii.


Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a venit, astăzi, la Bucureşti, în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU.


Ursula von der Leyen a venit la București special pentru acest moment, așa cum a făcut cu toate statele cărora le-au fost aprobate documentele. Inaltul Oficial European a avut deja o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis. Dupa semnarea memorandumului, alaturi de seful statului si premier, va vizita Spitalul Universitar din Bucuresti, care ar putea beneficia de finantare prin Mecanismul de Redresare si Rezilienta.

Potrivit Realitatea.net, la ora 18.15, toti cei trei oficiali vor sustine o declaratie de presa comuna... Programul care este parafat astazi este extrem de controversat, initial Iohannis a anunțat că România va beneficia de 80 de miliarde de euro, acestea s-au transformat în aroximativ 30. Iar jumatate sunt împrumuturi, adică datorii pentru generațiile următoare.


Pagina a fost generata in 0.4618 secunde