Secretarul de stat american Mike Pompeo va vizita din nou Coreea de Nord

181
Secretarul de stat american Mike Pompeo  va vizita din nou Coreea de Nord - secretarul-1538054464.jpg

Articole recomandate

Departamentul de Stat american a anunțat că secretarul de stat Mike Pompeo va vizita, luna viitoare, Coreea de Nord, pentru a pregăti al doilea summit al președintelui SUA, Donald Trump, cu liderul de la Phenian, Kim Jong Un, informează Yonhap.

Pompeo s-a întâlnit cu ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong Ho, cu ocazia Adunării Generale a ONU de la New York. Ulterior, șeful diplomației SUA a declarat că pregătește organizarea următoarei întrevederi a lui Trump cu Kim.

"Muncim intens pentru a fi siguri că sunt întrunite condițiile necesare, astfel încât să putem obține cât mai multe rezultate posibil în timpul summitului. Sperăm că acesta va fi în curând. Poate avea loc în octombrie, dar mai probabil cândva după", a spus Pompeo într-un interviu pentru postul de televiziune american CBS News, preluat de Reuters.

Președintele Trump a anulat recent o vizită a secretarului de stat la Phenian, din cauza progreselor nesatisfăcătoare ale negocierilor americano-nord-coreene după întâlnirea sa cu Kim din 12 iunie, de la Singapore. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6059 secunde