Se întâmplă și la case mai mari! Președinte rătăcit mai bine de o oră

121
Se întâmplă și la case mai mari! Președinte rătăcit mai bine de o oră - 62073257-1567151566.jpg

Articole recomandate

Președintele Boliviei, Evo Morales, s-a rătăcit aproape o oră în junglă în timp ce îi însoțea pe pompierii care se luptau cu un incendiu de pădure, a povestit el joi, transmite AFP.

"Am avut o mică aventură miercuri noaptea. Ne-am pierdut aproape o oră, dar cu ajutorul soldaților, am putut găsi drumul pentru întoarcere", le-a spus președintele răzând jurnaliștilor aflați cu el la Robore (est).


Canalul de televiziune Uno a difuzat o scurtă înregistrare video a unui amator în care Evo Morales strigă în plină noapte: "Unde sunteți? Unde sunteți?".


Președintele, care a însoțit o echipă de pompieri forestieri, s-a pierdut în pădurea din satul Caballo Muerto, în municipalitatea San Ignacio de Velasco din departamentul Santa Cruz (est).


Evo Morales a declarat joi la Robore că 342 de incendii devastează această regiune, de două ori mai multe decât în ziua precedentă.

Incendiile de pădure care s-au intensificat în august au distrus, din luna mai, 1,2 milioane de hectare în Bolivia, în regiunile Chiquitana și Pantanal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7238 secunde