Scrisoare de amenițare ce conținea un glonț, adresată președintelui Camerei inferioare

2340
1
Scrisoare de amenițare ce conținea un glonț, adresată președintelui Camerei inferioare - parlamentulitalieimondoliberonli-1391704075.jpg

Articole recomandate

Poșta italiană a interceptat ieri o scrisoare de amenințare adresată președintelui Camerei inferioare a Parlamentului, Laura Boldrini, plicul scrisorii conținând un glonț, informează HotNews.ro. 


Poliția a anunțat că scrisoarea a fost interceptată în nordul orașului Milano, incidentul survenind după o dispută în cadrul Legislativului privind o măsură financiară controversată destinată reducerii deficitului public. În scrisoarea anonimă, scrisă de mână, autorii afirmă că știu unde locuiește președintele Laura Boldrini și amenință să îi arunce acid peste față. 


Boldrini a fost țintă unei serii de atacuri verbale în această săptămâna din partea membrilor M5S, pentru că a acuzat luni mișcarea că instigă la violente și i-a calificat pe bloggerii site-ului acesteia că sunt "potențiali violatori", scrie Gazeta de Sud, în pagina electronică.


Comentează știrea

discount hermes
10 mai 2014
discount hermes

hermes scarf sizes Stiri Actual : Scrisoare de amenițare ce conținea un glonț, adresată președintelui Camerei inferioare | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online discount hermes http://www.kiwanislblf.org/about.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3492 secunde