Sclavele sexuale ale ISIS au dezvăluit ororile prin care trec! Bătute și violate în fața copiilor

510
Sclavele sexuale ale ISIS au dezvăluit ororile prin care trec! Bătute și violate în fața copiilor - sclavesexualeisis-1487682496.jpg

Articole recomandate

Victimele abuzurilor sexuale ale teroriștilor din Irak și Siria au ales să vor-bească și să dezvăluie ororile îndurate de sclavele sexuale ale ISIS. 


În ciuda faptului că sunt adepții aceleiași religii, abuzurile împotriva femeilor Yazidi continuă să crească. 


Potrivit unui raport al Drepturilor Femeilor, victimele acestor abuzuri sexuale au dezvăluit că au fost violate în fiecare zi, timp de o lună, în fața copiilor lor.


Voluntarii de la Drepturile Femeilor au documentat bine cazurile victimelor și au descoperit că femeile din Hawijah sunt maltratate, bătute, obligate să se căsătorească și sunt violate zilnic de jihadiștii care au ocupat orașul.


Hanah, o tânără de 26 de ani, a povestit cum a fost capturată de către adepții ISIS împreună cu alte 50 de femei, când au încercat să părăsească orașul. A fost răpită sub privirile soțului, care încerca să plece împreună cu ea.


Hanah a povestit că a fost obligată să se căsătorească cu liderul jihadist local, însă ea a refuzat. Apoi a urmat terorarea.
"Am fost legată la ochi, bătută cu cabluri de plastic și violată. Același tip m-a violat în fiecare zi, timp de o lună, mereu în fața copiilor mei", a povestit femeia, potrivit Dailymail.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Februarie 2017
Stire din Actual : Atac cu mașină-capcană, la Bagdad
Pagina a fost generata in 0.3049 secunde