Scene erotice, filmate în cupola Observatorului Astronomic din București. Managerul spune că avea nevoie de banii din închirierea spaţiului

430
Scene erotice, filmate în cupola Observatorului Astronomic din București. Managerul spune că avea nevoie de banii din închirierea spaţiului - bucuresti-1637601334.jpg

Articole de la același autor

Este scandal după ce scene erotice filmate la Observatorul Astronomic din Capitală au apărut in spaţiul public. Scenele au fost filmate în cupola Observatorului, cu acordul conducerii.


Angajaţii sunt revoltaţi că directorul instituţiei a fost de acord cu filmarea pe care o consideră imorală şi un afront la adresa standardelor unui loc destinat educaţiei. La rândul său, managerul spune că avea nevoie de bani din închirierea spaţiului şi că nu ştia exact ce urma să se filmeze în cupola unde amplasat telescopul spaţial.


Potrivit Antena3.ro scenele fierbinti au fost filmate in urma cu o luna in cupola observatorului Vasilea URseanu. Pentru inchirierea spatiului, Muzeul Bucuresti a obtinut 1.000 de euro.


Decizia ca filmările erotice să aibă loc într-un spaţiu cu însemnătate istorică i-a revoltat pe angajaţii instituţiei. Mai ales că marile muzee ale lumii permit filmări pentru producţii artistice în condiţii foarte stricte, care pun în valoare operele de artă sau valoarea instituţiilor, nu le pun într-o lumină proastă.

"În acea cupolă unde s-au filmat acele scene de sex, noi predăm olimpicilor care pleacă la Olimpiada de Astronomie Internaţională şi se întorc cu aurul în ţară. Nu putem să acceptăm ca locul în care noi aducem copii, tineri, părinţi, unde povestim despre univers, cer, stele, planete, să se filmeze aşa ceva", spune Elisabeta Petrescu, astronom European Space Agency.

"Colegul nostru care a fost acolo ne-a trimis informaţii şi imagini îngrijorătoare. Nu este normal să se întâmple acest lucru în locuri din acestea. Sunt alte locuri din oraş unde se pot filma scene de genul acesta, nu în monumente istorice", a mai declarat aceasta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3938 secunde