Sătenii, împărțiți după mesajul antivaccinist al episcopului Ambrozie: De la „ Slujbă de nota 200”, la „Ce, noi ne luăm după ei?”

275
Sătenii, împărțiți după mesajul antivaccinist al episcopului Ambrozie: De la „ Slujbă de nota 200”, la „Ce, noi ne luăm după ei?” - vieti-1634659890.jpg

Articole de la același autor

„Nu vă speriați de COVID! Nu vă grăbiți să vă vaccinați”, le-a transmis episcopul Ambrozie, enoriașilor prezenți la biserica Pîslari din Adunații Copăceni. Astăzi, în cimitirul unde a predicat prelatul giurgiuvean groparii au făcut mormânt pentru un enoriaș ucis de COVID. Între timp, părerile oamenilor din sat sunt impărțite. Unii fac scut și-i apără opiniile, alții din contră.


Pe 14 octombrie, episcopul Ambrozie de la Giurgiu a ținut slujbă cu sobor la Parohia Pîslari, sat Dărăști-Vlașca, Adunații Copăceni. La final, preasfințitul s-a adresat enoriașilor.

Preasfințitul Ambrozie, episcop: Nu vă grăbiți să vă vaccinați. Lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi! Întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și la urmă, de-o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atunci să vă vaccinați. Că sunt expirate și încearcă să le vândă în străinătate.

Cinci zile mai târziu, în cimitirul bisericii onorate de prezența prelatului giurgiuvean au bătut clopotele. A moarte!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.463 secunde