Directorul FBI, Christopher Wray:

"Rușii încearcă în continuare să influențeze alegerile americane"

136

Articole recomandate

Rusia continuă să reprezinte o amenințare pentru alegerile americane, a avertizat, marți, directorul FBI, Christopher Wray, cu mai puțin de un an și jumătate înainte de următoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite, potrivit AFP. 


"Rușii sunt absolut hotărâți să încerce să se amestece în alegerile noastre", a declarat Wray, vorbind în Comisia judiciară a Senatului. 


Serviciile de informații americane și procurorul special Robert Mueller au informat cu privire la eforturi intense ale serviciilor de informați ruse și ale unui grup considerat de justiția americană drept o fermă de "troli" ruși - Internet Research Agency - de a-l ajuta pe Donald Trump să câștige alegerile prezidențiale din 2016 în fața rivalei sale democrate, Hillary Clinton. 


Raportul lui Mueller, făcut public în aprilie, a detaliat încercările echipei de campanie a lui Trump de a coopera cu rușii pentru a crește șansele miliardarului republican. Robert Mueller urmează să fie audiat în Congres cu privire la concluziile investigației sale. Donald Trump continuă să nege că rușii ar fi intervenit sau că victoria sa a fost influențată de ajutorul lor. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5197 secunde