X
X
Mai multe ştiri online:

Rusia și China au blocat oprirea livrărilor de petrol către Phenian

Ştire online publicată Joi, 20 Iunie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Rusia și China s-au opus, marți, unei inițiative americane vizând să blocheze livrările de petrol rafinat către Coreea de Nord, acuzată de Washington că și-a depășit cotele autorizate pentru anul 2019, au făcut cunoscut surse diplomatice, relatează AFP. 
Rusia și China au considerat că este nevoie de mai mult timp pentru a studia cererea americană care era susținută de 25 țări membre ale Națiunilor Unite, printre care Japonia, Franța și Germania, potrivit surselor. 


Deocamdată, AFP nu a putut afla durata suspendării impuse de Moscova și Beijing. 


În 2018, un blocaj similar a fost opus Statelor Unite, iar cererea acestora de a interzice orice nouă livrare anul trecut nu a avut urmări. 


În urmă cu o săptămână, Statele Unite au afirmat într-un raport că Phenianul și-a depășit în 2019, cu ajutorul transferurilor ilegale de încărcături pe mare, cotele de import de petrol stabilite de ONU. Totodată, au cerut ca Națiunile Unite să proclame o încetare a oricăror livrări noi. 
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31422 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3768 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1417 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Sambata, 12 septembrie Foto : Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge 1387 vizite, 0 comentarii Polițist din Constanța, rănit într-un accident, are nevoie de sânge
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4942 secunde