Rowan Atkinson renunță la Mr. Bean. „Este extenuant”

515
Rowan Atkinson renunță la Mr. Bean. „Este extenuant” - bean-1609842971.jpg

Articole recomandate

Mr. Bean nu va mai apărea pe ecran, cel puțin nu în producții cinematografice noi. Rowan Atkinson, actorul care a devenit celebru interpretând acest personaj, spune că rolul este „extenuant”.


Rowan Atkinson a declarat că nu va mai interpreta personajul Mr. Bean în filme artistice, rezumându-se doar la vocea acestuia, în desenele animate.


„Îmi este mai ușor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant și obositor și aștept cu nerăbdare sfârșitul acestuia” a declarat Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, pentru publicația „The Sun”.


Prima apariție a lui Rowan Atkinson, actorul acum în vârstă de 65 de ani, ca și Mr. Bean, a avut loc în 1990, la postul ITV. Au urmat apoi mai multe filme artistice, seriale și desene animate, cu același personaj.




Chiar dacă pagina sa de Facebook este considerată a fi cea de-a zecea din lume ca și popularitate, actorul spune că nu este interesat de social media. „Nu doresc să fiu prezent pe social media ce se întâmplă acolo este ceva paralel cu lumea în care trăiesc”.


Singurul personaj pe care îl agreează în prezent Rowan Atkinson, și pe care se gândește să-l ducă mai departe în producțiile cinematografice este cel din Blackadder, serial încheiat în 1990.


„De fapt, nu prea îmi mai place să interpretez nimic, cu excepția lui Blackadder. Pentru că responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe mulți umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toții în anii ’80. Încercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi ușoară.”


Sursa: Pro TV




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6779 secunde