România, favorita turiștilor și a celor care doresc să muncească de la distanță. Cine a făcut acest top

158
România, favorita turiștilor și a celor care doresc să muncească de la distanță. Cine a făcut acest top - romania-1641912136.jpg

Articole de la același autor

România este pe locul al treilea în lume în topul ţărilor celor mai avantajoase pentru un angajat care vrea să îmbine munca la distanţă cu călătoriile în acest an, potrivit unui clasament realizat de motorul de căutare momondo.ro şi publicat marţi.


Clasamentul a luat în considerare ţările în care este cel mai avantajos să lucrezi la calculator şi să călătoreşti, se arată în comunicatul companiei.

Potrivit Realitatea.net în realizarea acestui top, momondo.ro a analizat 111 ţări, pe care le-a clasificat în funcţie de 22 de factori, împărţiţi în şase categorii: accesibilitate şi costuri de călătorie; preţuri locale; siguranţă şi sănătate; facilităţile muncii de la distanţă; viaţa socială; vremea.

Fără alte formalităţi, cele mai bune zece ţări în care să îmbini condiţiile pentru o muncă productivă cu posibilităţile de călătorie, conform analizei momondo, sunt: Portugalia, Spania, România, Mauritius, Japonia, Malta, Costa Rica, Panama, Republica Cehă, Germania si România care a fost plasată pe locul trei în acest clasament în ceea ce priveşte munca la distanţă în special datorită costurilor reduse de trai şi a preţurilor mici.

De asemenea, România oferă preţuri avantajoase la închirieri auto şi la hoteluri, în plus faţă de costuri reduse pentru închirierea pe termen lung a unui apartament, ceea ce asigură condiţii foarte bune pentru călătorii interne







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5683 secunde