Româncă stabilită în Spania, victima furtunii Gloria

11281
Româncă stabilită în Spania, victima furtunii Gloria - ddd-1579524428.jpg

Articole recomandate

O femeie de 54 de ani, originară din România, care dormea de mai mult timp într-un parc din orașul Gandia, a murit din cauza unei furtuni care a afectat estul Spaniei, relatează cotidianul ABC, citat de Agerpres.

Potrivit unor surse din cadrul administrației municipale, femeia dormea de mai mult timp într-un parc din oraș, alături de soțul ei. Amândoi au refuzat să fie cazați în adăposturi pentru persoane nevoiașe. Cadavrul femeii a fost descoperit luni dimineață, cauza probabilă a morții fiind hipotermia, potrivit administrației orașului, care a precizat că o autopsie va fi efectuată pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Furtuna "Gloria" a afectat, începând de duminică, estul peninsulei Iberice și Insulele Baleare. În zonă s-au înregistrat rafale puternice de vânt, ninsori și ploi abundente, astfel că a fost necesară închiderea aeroportului Alicante, relatează site-ul agenției Reuters. De asemenea, un bărbat a murit în regiunea Asturia după ce a fost lovit de un vehicul pe o șosea înzăpezită. Parcurile din Madrid au fost închise publicului, iar autoritățile din Barcelona au recomandat populației să evite plajele din cauza valurilor înalte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Decembrie 2019
Stire din Actual : FURTUNI DEVASTATOARE în Europa! Opt decese
Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Alibec vrea să joace în Spania
Pagina a fost generata in 0.4932 secunde