Richard Gere, din nou tată, la 69 de ani

319
Richard Gere, din nou tată, la 69 de ani - gere-1533742019.jpg

Articole recomandate

La aproape 70 de ani, Richard Gere se pregătește să devină din nou tată. Soția actorului, Alejandra Silva, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată, la patru luni dupa căsătoria organizată în secret în Spania. Fiecare mai are câte un copil din căsătoriile anterioare. Richard Gere are un băiat de 18 ani, iar soția sa tot un băiat, dar în vârstă de cinci ani.


Potrivit ziarului spaniol ABC, nu se știe deocamdată dacă copilul va fi crescut la reședința din Spania, unde cei doi își petrec majoritatea timpului.

Vedeta din "Pretty Woman" s-a căsătorit cu Alejandra Silva, după patru ani de relație, anul acesta, într-o ceremonie civilă care a avut loc la Madrid. Cuplul a sărbătorit apoi alături de familie și prieteni în locuința din New York a actorului. "Sunt cel mai fericit bărbat din univers, cum să nu fiu?", declara el atunci jurnaliștilor.

Atât Gere cât și Silva au copii din relații anterioare. Actorul are un fiu, Homer, în vârstă de 18 ani, cu fosta sa soție Carey Lowell, iar Silva un băiat, Alberto, în vârstă de 5 ani din relația cu Govind Friedland - fiul magnatului Robert Friedland.

Relația celor doi a început în 2015. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9717 secunde