Rețeaua Stat Islamic revendică atacul terorist din Londra

164
Rețeaua Stat Islamic revendică atacul terorist din Londra - ddd-1580737201.jpg

Articole recomandate

Rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat, luni, atacul comis duminică de un militant islamist în orașul Londra, soldat cu rănirea a trei persoane. "Autorul atacului comis în zona Streatham, în sudul Londrei, făcea parte din combatanții Statului Islamic", anunță rețeaua teroristă într-un comunicat difuzat pe propria agenție de presă, Amaq, potrivit Digi 24.

"Atacul a fost comis ca reacție la apelurile de vizare a cetățenilor din țările coaliției antiteroriste internaționale", precizează organizația teroristă sunnită, conform Institutului american SITE, specializat în monitorizarea grupurilor islamiste și potrivit cotidianului Le Figaro.

Trei persoane au fost rănite în atacul comis duminică în zona Streatham din Londra, a comunicat Poliția metropolitană londoneză. Autorul atacului a fost împușcat mortal de agenții de poliție. Incidentul este considerat de tip terorist. Potrivit unor surse citate de postul Sky News, atacatorul era militant islamist și era monitorizat de serviciile secrete britanice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5106 secunde