Republica Moldova, prioritate pentru NATO

89
Republica Moldova, prioritate pentru NATO - 61609201-1435141089.jpg

Articole recomandate

NATO are o nouă prioritate: Republica Moldova. Alianța va trimite experți în țara vecină pentru a pune umărul la reformarea armatei. Republica Moldova nu este țară membră, este doar partener NATO.

NATO și Republica Moldova. NATO nu va ajuta în mod direct Republica Moldova cu bani sau echipamente militare, va fi mai mult o formă de protecție, pe fondul situației tot mai tensionate din estul Europei. Potrivit unui oficial de rang înalt al NATO, organizația se va implica activ în consolidarea capacităților de apărare a Republicii Moldova și va acționa în trei direcții foarte clare.

NATO, preocupare pentru Republica Moldova. Ministrul Apărării de la București promite, la rândul său, că România va sprijini Republica Moldova așa cum a făcut-o și până acum. "România a sprijinit Moldova în tot ceea ce înseamnă drumul euroatlantic și sigur că și noi, în domeniul militar, facem tot posibilul pentru a scurta acest drum", a spus Mircea Dușa, aflat la Bruxelles.

Miniștrii Apărării din statele membre NATO analizează și posibilitatea înființării la Chișinău a unui birou al Alianței care să fie în contact direct cu sediul central de la Bruxelles, scrie digi24.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3938 secunde