Renunță la salariu și îl donează unui ONG

108
1
Renunță la salariu și îl donează unui ONG - salarynegotiationpic-1452936968.jpg

Articole recomandate

Noul președinte al Argentinei, Mauricio Macri, provenit dintr-o familie bogată, va ceda salariul de șef al statului unei fundații din Buenos Aires care oferă mese persoanelor defavorizate, transmite AFP.


Cantina Los Piletones din cadrul Fundației Margarita Barrientos, care hrănește 1.800 de persoane din cartierul sărac Villa Soldati, va primi în fiecare lună o plată corespunzătoare unui salariu brut de 100.000 de pesos, sau 61.000 de pesos net (4.165 de euro), potrivit jurnalului Clarin.

În perioada în care a fost primar al capitalei Buenos Aires, între 2007 și 2005, Mauricio Macri a vărsat salariul tot acestei organizații neguvernamentale.

Margarita Barrientos, mamă a zece copii, a înființat în 1996 această cantină care ofere mese gratuite. Au urmat o grădiniță, un dispensar, un cămin pentru persoane de vârsta a treia și o bibliotecă.

Mauricio Macri, un om politic de centru dreapta, a intrat în funcție la 10 decembrie ca președinte al Argentinei, urmându-i Cristinei Kirchner, la putere între 2007 și 2015, și a imprimat un viraj liberal după 12 ani de politici protecționiste, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Tiberiu
16 ianuarie 2016
Oportunitate

Liber la castiguri! Vrei cu adevarat sa castigi bani? Vrei mai multa siguranta pentru viitorul tau? Te asteptam in cel mai dinamic program de colaborare online la domiciliu, in timpul liber! Aici ai sansa unica si serioasa de a-ti completa rapid veniturile lunare! Trebuie doar sa ne contactezi cat mai repede posibil la adresa noastra de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4354 secunde