X
X
Mai multe ştiri online:

Renault a pregătit un nou concept: Morphoz

Ştire online publicată Vineri, 10 Aprilie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa: Auto-Bild.ro
Renault a pregătit un nou concept: Morphoz - renaultmorphozconceptelectricgen-1586547086.jpg
Pentru Salonul Auto de la Geneva (anulat din motive de coronavirus), Renault a pregătit un concept interesant numit Morphoz, relatează auto-bild.ro.

Pe lângă designul atrăgător, Morphoz se laudă cu un ampatament ajustabil în funcție de câte baterii primește între punți. Dacă vrei să-l ții prin oraș, optezi pentru pachetul mai mic și te bucuri de o mașină cu ampatament redus, bună pentru mediul urban. Când vrei să ieși în afara orașului, treci pe la stația specială de încărcare, îți pui bateria extra și te bucuri de autonomie îndestulătoare.

Toate astea sună bine, însă futurist, cel puțin pe moment. Important de reținut în cazul lui Morphoz este platforma CMF-EV, care va deservi mai multor modele electrice care vor completa gama Renault în anii următori. Primul pe listă, după spusele jurnaliștilor de la L’Argus, este un crossover urban; omologul electric al lui Captur, dacă vreți. Sau versiunea crossover - mai mare, mai spațioasă - a lui Zoe.

Acesta se află în cărțile Renault ca prezentare pentru primul trimestru din 2021, adică peste nici un an. Va avea o lungime similară cu a actualului Captur și va fi oferit în mai multe versiuni de putere și de capacitate de stocare. Francezii de la L’Argus cred că viitorul crossover urban de la Renault ar putea dispune de o autonomie de până la 600 de kilometri și că se va situa în jurul prețului de 37.000 €, atât cu cât este oferit Peugeot e-2008. În plus va avea elemente de design preluate de la Morphoz.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31496 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3990 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1268 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4842 secunde