Regina Elisabeta le cere britanicilor să-și unească eforturile

256
Regina Elisabeta le cere britanicilor să-și unească eforturile - regina-1584728139.jpg

Articole recomandate

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a părăsit Palatul Buckingham și s-a mutat la Castelul Windsor în contextul extinderii tot mai rapide a noului coronavirus, le-a cerut, joi, britanicilor să facă eforturi "de o importanță vitală" în această perioadă de "mare incertitudine și îngrijorare", relatează AFP.

"Mai mult ca oricând în trecutul nostru recent, avem un rol de importanță vitală ca indivizi, astăzi și în zilele, săptămânile și lunile următoare", a declarat suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, într-un comunicat publicat de Palatul Buckhingham.

"Tuturor ni se recomandă să ne schimbăm rutina zilnică și modelele de viață obișnuite pentru binele comunităților în care trăim

și, în special, pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi", a mai spus ea într-un mesaj adresat poporului britanic.

"Sunt sigură că vom face față acestei provocări. Vă pot asigura că eu și familia mea suntem pregătiți să ne jucăm rolul în această perioadă de mare incertitudine și îngrijorare", a adăugat ea.

Regina Elisabeta a reamintit că istoria Regatului Unit a fost "clădită de oameni și comunități care au acționat ca unul, unindu-și eforturile pentru un scop comun". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1231 secunde