Regele Thailandei i-a retras concubinei sale toate titlurile regale și militare

360
Regele Thailandei i-a retras concubinei sale toate titlurile regale și militare - sineenatrawongvajirabhakdi-1571682832.jpg

Articole recomandate

Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, a ordonat retragerea tuturor titlurilor regale și militare acordate concubinei sale, prezentată oficial în urmă cu două luni la Palatul Regal din Bangkok.


Femeia nu i-a respectat dorințele și nu a dat dovadă de loialitate, se arată luni într-un comunicat al palatului regal, relatează dpa.


Regele thailandez, în vârstă de 67 de ani, i-a acordat lui Sineenatra Wongvajirabhakdi titlul de ‘concubină oficială’ în luna august, la doar două luni după căsătoria lui cu Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya.


Sineenatra Wongvajirabhakdi deține și rangul de general.


În luna mai, regele a luat-o oficial în căsătorie pe Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya, care i-a fost amantă timp de mulți ani și care deținea funcția de șef al serviciului de pază al monarhului.


În comunicatul de luni al palatului regal se arată că Sineenatra a depus eforturi pentru a împiedica ca Suthida să fie numită regină și a avut ambiția de a deveni chiar ea regină.


Totodată, în comunicat se precizează că Sineenatra s-a folosit de numele regelui fără permisiunea acestuia pentru a emite ordine, ceea ce a provocat confuzie în rândul populației, și dorea să obțină același statut ca cel al reginei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8007 secunde