Recompensă de 1 milion de euro pentru găsirea unui milionar dispărut în România

759
Recompensă de 1 milion de euro pentru găsirea unui milionar dispărut în România - cgcmdz04mdamagfzad0xyzniodayyza4-1533126405.jpg

Articole recomandate

Familia lui Mohammed Albaghli, omul de afaceri din Kuweit, dispărut în România, în zona Cheia din județul Prahova, în 2015, a ridicat recompensa oferită pentru cine furnizează informații care să ajute la găsirea bărbatului de la 500.000 de euro la 1 milion de euro. Recompensa este valabilă doar o lună, scrie digi24.ro


"Pentru o mai multă încurajare și simulare, în vederea obținerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informații de natură să ducă la găsirea tatălui nostru", a anunțat familia.

Oamenii vor să afle ce s-a întâmplat cu tatăl lor, care a fost văzut ultima dată în satul Cheia, din județul Prahova, pe 5 august 2015. Eforturile autorităților de a-i da de urmă bărbatului nu au avut succes.

"Până acum nu avem un răspuns clar despre acest lucru, astfel încât familia să fie liniștită și să știe ce s-a întâmplat cu el, astfel încât să se împace cu soarta. Vrem să știm doar ce s-a întâmplat, pentru demnitatea lui și ne dorim să găsim o soluție pentru acest caz umanitar", declara în aprilie 2018 ambasadorul Kuweitului, într-un interviu acordat jurnalistei Digi24 Cristina Cileacu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0777 secunde