Reacția președintelui Iohannis după ce o clădire cu români a fost incendiată în Germania

250
Reacția președintelui Iohannis după ce o clădire cu români a fost incendiată în Germania - brandstraubing110vimg169xld31c35-1512149519.jpg

Articole recomandate

33 de persoane au fost spitalizate după ce o clădire în care se aflau români a fost incendiată în Germania, președintele Klaus Iohannis declarându-se "consternat de incident" și condamnă "acest act de o asemenea cruzime".

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este consternat de incidentul care a avut loc în localitatea germană Bergkamen, într-o clădire în care locuiesc și cetățeni români, chiar de Ziua Națională a României.

Președintele Klaus Iohannis este foarte îngrijorat de faptul că un act de o asemenea cruzime, soldat cu zeci de răniți, poate avea loc în Europa anului 2017 și condamnă cu fermitate acest incident.

Președintele României se interesează personal de această situație, va urmări evoluțiile și se așteaptă ca ancheta autorităților germane să elucideze cu maximă urgență circumstanțele producerii incendiului", se arată în comunicatul Președinției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6655 secunde