Putin a refuzat să primească câinele oferit cadou de guvernul Japoniei

404
Putin a refuzat să primească câinele oferit cadou de guvernul Japoniei - putin-1481564279.jpg

Articole recomandate

Diplomatul japonez Koichi Hagiuda a anunțat că președintele Vladimir Putin a refuzat cadoul făcut de guvernul japonez, anunță Realitatea.net.


Hagiuda nu a menționat care a fost motivul refuzului.

Japonia i-a trimis domnului Putin în 2012 un câine numit Yume cadou, iar de curând aceștia au repetat gestul, pentru ca noul animal trimis să reprezinte un partener pentru Yume, scrie b1.ro.

Koichi Hagiuda a publicat pe blogul său o postare în care anunța refuzul oficialului rus și părerea de rău referitoare la gestul acestuia. Dacă Putin ar fi acceptat darul, acesta urma să fie prezentat președintelui la summitul din Japonia desfășurat între Primul Ministru Shinzo Abe săptămâna viitoare.

Președintele Putin mai deține un alt câine de rasă Shepherd cu numele Bluffy dăruit din partea primului ministru bulgar în 2010. De asemenea, conducătorul de la Kremlin a mai primit din partea actualului ministru al Apărării din Rusia un labrador care a murit în 2014.

Vladimir Putin și-a adus la o întâlnire cu cancelarul german Merkel unul din câinii săi, în semn de intimidare, știut fiind că Angela Merkel are o fobie referitoare la patrupede, după ce a fost atacată și mușcată în copilărie de un câine. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9665 secunde