Principele Nicolae al României a anunțat nașterea fiicei sale

559
Principele Nicolae al României a anunțat nașterea fiicei sale - 1-1604836398.jpg

Articole recomandate

Principele Nicolae al României a anunțat duminică nașterea fiicei sale Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie la ora 20.05. Evenimentul a avut loc la spitalul Polizu din București, potrivit Antena3.


”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase”, a anunțat fostul principe prin intermediul unei declarații oficiale publicate pe Facebook.


”Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a adăugat Nicolae.




Nicholae Medforth-Mills este fiul principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. Este născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia. A primit titlul de principe la împlinirea vârstei de 20 de ani.


În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae titlul de „Principe al României” și calificativul de „Alteță Regală”, fiind exclus din linia de succesiune la Coroana României.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7418 secunde