Primul mesaj al soției președintelui din Haiti, ASASINAT DE MERCENARI

416
Primul mesaj al soției președintelui din Haiti, ASASINAT DE MERCENARI - ad1jn2qznmq2zjninzcwotbmnzlkote2-1625995136.jpg

Articole de la același autor

Martine Moise, soția președintelui din Haiti asasinat în 7 iulie, care a fost și ea rănită în atac a descris momentul în care asasinii i-au împușcat soțul în toiul nopții.

Martine Moise a declarat că atacul s-a întâmplat atât de repede, încât soțul ei, Jovenel, nu a reușit să spună niciun cuvânt, scrie BBC.

Președintele haitian Jovenel Moise a fost asasinat în primele ore ale dimineții de 7 iulie 2021, după ce un comando i-a atacat locuința privată de lângă Port-au-Prince, capitala țării. Șeful statului insular a fost ciuruit cu 12 gloanțe. Soția lui a fost, de asemenea, rănită grav în atacul care i-a ucis soțul și a fost dusă în Statele Unite.

În prezent, Martine Moise este internată într-un spital din Miami.

„Într-o clipă, mercenarii au intrat în casa mea și l-au ciuruit pe soțul meu. Nu există cuvânt pentru a descrie acest act, deoarece trebuie să fii un criminal fără limite pentru a asasina un președinte precum Jovenel Moïse, fără a-i oferi măcar șansa să spună un singur cuvânt”, a spus Martine Moïse în înregistrare, descriind momentul în care atacatorii l-au ucis pe soțul ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6746 secunde