Prezentarea testului COVID-19 negativ pentru accesul în Grecia devine obligatoriu de la miezul nopții

118
Prezentarea testului COVID-19 negativ pentru accesul în Grecia devine obligatoriu de la miezul nopții - 5e7a30652d41c178cf17e1fd-1594749364.jpg

Articole recomandate

Autoritățile elene instituie obligativitatea prezentării testului COVID-19 negativ pentru accesul în Grecia, de la miezul nopții de marți spre miercuri, arată un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) citat de Agerpres.


Comunicatul vine în continuarea informațiilor cu privire la condițiile de intrare a turiștilor în Republica Elenă prin punctul de frontieră de la Kulata - Promachonas. Astfel, MAE precizează că, în conformitate cu informațiile de ultimă oră publicate de autoritățile elene pe site-ul travel.gov.gr, a fost modificat termenul de la care se aplică obligativitatea prezentării testului molecular negativ pentru infecția cu COVID-19.


Astfel, deși inițial autoritățile elene au comunicat că această condiție se aplică începând cu data de 15 iulie, ora 06,00, conform informațiilor comunicate public în cursul zilei de marți, termenul a fost devansat, respectiv 15 iulie, ora 00,01. MAE reamintește că testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză și să conțină numele și prenumele persoanei testate, precum și seria și numărul cărții de identitate sau ale pașaportului persoanei respective.


De asemenea, MAE precizează că reprezentanți ai Consulatului General al României la Salonic și ai Ambasadei României la Sofia vor continua să fie prezenți în cursul zilei de miercuri în punctul de frontieră Kulata-Promachonas.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9251 secunde