Președintele Trump, acuzat de subminarea securității naționale

Sâmbătă, 05 Octombrie 2019
122
Președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declarat, joi, că președintele Donald Trump "subminează securitatea națională" a SUA cerând guvernului chinez să investigheze familia fostului vicepreședinte american și aspirant la candidatura pentru Casa Albă, Joe Biden, transmite EFE. 


"Cu comentariile sale, președintele subminează și pune în pericol securitatea noastră națională", a spus Pelosi, într-o conferință de presă la Weston (Florida), unde s-a întâlnit cu lideri ai unor organizații de venezueleni, cu care a abordat situația acestei țări. 
"E trist pentru țară să avem un președinte care să ne pună în această situație", a arătat Pelosi, răspunzând la o întrebare legată de declanșarea unei anchete parlamentare în vederea destituirii lui Trump. 


Președintele este acuzat că a încercat să convingă Ucraina să investigheze familia Biden pentru presupusă corupție în această țară. 


Comentariile lui Pelosi vin ca reacție după ce, joi, Trump a cerut public Chinei să-l investigheze pe cel ce ar putea deveni principalul său rival politic la viitoarele alegeri, democratul Joe Biden, insistând ca și Ucraina să facă același lucru. 
Pagina a fost generata in 0.1921 secunde