Președintele Trump, acuzat de subminarea securității naționale

165
Președintele Trump, acuzat de subminarea securității naționale - presedintele-1570224835.jpg

Articole recomandate

Președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a declarat, joi, că președintele Donald Trump "subminează securitatea națională" a SUA cerând guvernului chinez să investigheze familia fostului vicepreședinte american și aspirant la candidatura pentru Casa Albă, Joe Biden, transmite EFE. 


"Cu comentariile sale, președintele subminează și pune în pericol securitatea noastră națională", a spus Pelosi, într-o conferință de presă la Weston (Florida), unde s-a întâlnit cu lideri ai unor organizații de venezueleni, cu care a abordat situația acestei țări. 
"E trist pentru țară să avem un președinte care să ne pună în această situație", a arătat Pelosi, răspunzând la o întrebare legată de declanșarea unei anchete parlamentare în vederea destituirii lui Trump. 


Președintele este acuzat că a încercat să convingă Ucraina să investigheze familia Biden pentru presupusă corupție în această țară. 


Comentariile lui Pelosi vin ca reacție după ce, joi, Trump a cerut public Chinei să-l investigheze pe cel ce ar putea deveni principalul său rival politic la viitoarele alegeri, democratul Joe Biden, insistând ca și Ucraina să facă același lucru. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5684 secunde