Președintele PSD: Singurele informații pe care le am despre redeschiderea școlilor sunt de la televizor

134
Președintele PSD: Singurele informații pe care le am despre redeschiderea școlilor sunt de la televizor - images-1599321607.jpg

Articole recomandate

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, că, deși este președintele Camerei Deputaților, nu a primit nicio informație oficială în legătură cu începutul noului an școlar, potrivit Agerpres.


El a declarat, în timpul unei vizite în județul Botoșani, că singurele informații pe care le are despre redeschiderea școlilor sunt de la televizor.


"Noi suntem în minoritate în opoziție. Eu mă uit la televizor ca și dumneavoastră. Singurele informații pe care le am ... Chiar dacă sunt președintele Camerei Deputaților, nu am primit nicio informație nici de la domnul Orban, nici de la ministra învățământului. Părerea mea e că totul a picat, din incompetență, în ridicol și prostie. Știu că am vorbit cu fiul meu, care e student, și l-am întrebat: "La voi s-a anunțat?". Cică "Nu știu nimic, Nici măcar studenții nu știu", a afirmat Ciolacu.


Pe de altă parte, liderul social-democrat a arătat că amânarea începerii anului școlar ar presupune și amânarea alegerilor locale.


"Dacă se amână școlile, nu știu de ce ținem alegerile. Înseamnă că lucrurile sunt complicate în ceea ce privește pandemia", a precizat președintele PSD.


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, însoțit de președintele Consiliului Național al PSD, dar și de secretarul general al partidului, Paul Stănescu, au vizitat, sâmbătă după-amiază, școala din localitatea Șendriceni, reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Ulterior, liderii social- democrați au avut o întâlnire la Dorohoi cu primarii din Botoșani și cu conducerea organizației județene a PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 05 Septembrie 2020
Stire din Actual : Cât va costa vaccinul anti-COVID?
Pagina a fost generata in 0.5598 secunde