Presa olandeză: Johannes Visscher era filat. A murit sub ochii investigatorilor

313
Presa olandeză: Johannes Visscher era filat. A murit sub ochii investigatorilor - ptq0mczoyxnoptqzodcznzzlywu2yjiy-1569405195.jpg

Articole recomandate

Johannes Visscher, olandezul pedofil care era căutat pentru uciderea fetiței din Dâmbovița, a murit sub ochii echipei de supraveghere care era pe urmele sale.



Johannes Visscher era filat de autoritățile olandeze, care au fost puse în alertă de fapta comisă de el în Gura Șuții din Dâmbovița. Olandezul de 47 ani era căutat pentru răpirea, violarea și uciderea Adrianei Mihaela Fieraru, o fetiță în vârstă de 11 ani. După ce a comis crima, Johannes Visscher a plecat din România spre Amsterdam, la aterizare fiind contactat de autoritățile române, sprijinite de autoritățile olandeze. Potrivit presei olandeze, Johannes Visscher a intrat sub monitorizarea unei echipe de investigatori olandezi. 


Acesta nu a știut că este urmărit. În ziua în care a murit, Johannes Visscher, care se afla la volanul unui BMW decapotabil pe șoseaua N321, care face legătura între orașul său natal, Cuijk, și Grave, echipa de supraveghere se afla pe urmele sale. Investigatorii, care se aflau într-o mașină care îl urmărea pe Johannes Visscher de la distanță, au asistat la accidentul în care acesta a murit. Johannes Visscher a intrat frontal într-un TIR, murind pe loc.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4509 secunde