Preot, despre vaccin: „O să fac și boosterul. Pentru că primul om care m-a luat în brațe, chiar înaintea mamei, a fost un medic"

174
Preot, despre vaccin: „O să fac și boosterul. Pentru că primul om care m-a luat în brațe, chiar înaintea mamei, a fost un medic
„Da, m-am vaccinat fluierând și o să fac și boosterul. Pentru că singura grădină în care dau cu sapa e conștiința mea. Pentru că primul om care m-a luat în brațe, chiar înaintea Mamei, a fost un medic" spune Crin-Tradafil Theodorescu, custodele peşterii Izvorul Tăuşoarelor din Bistriţa-Năsăud, care a anunţat că va face şi doza a treia de vaccin.


Potrivit Antena3.ro, Crin-Tradafil Theodorescu, custodele peşterii Izvorul Tăuşoarelor din Bistriţa-Năsăud face apel la credincioşi să nu se certe pe baza vaccinării. El îndemnă oamenii să facă din "iubire acoperiș deasupra fratelui, că cine a pierdut iubirea l-a pierdut pe Dumnezeu că Dumnezeu este iubire și abia pe urmă se numără dreptatea și paturile libere din ATI".



„Primul om care m-a luat în brațe, chiar înaintea Mamei, a fost un medic"


„Da, m-am vaccinat fluierând și o să fac și boosterul. Pentru că singura grădină în care dau cu sapa e conștiința mea. Pentru că primul om care m-a luat în brațe, chiar înaintea Mamei, a fost un medic. Pentru că băiatul meu, căruia i-am făcut băiță până la un an, ceva mai citit ca mine și lucrând în cercetare, mă mângâie pe frunte, într-o inversare zăpăcitoare de roluri, și-mi spune că e în regulă să mă vaccinez.

Pentru că am făcut-o deja, de jumătate de an, și tot păcătos am rămas, tot leneș, tot cu găurile alea-n aripile botezului; nici mai bun și nici mai rău. Pentru că nu cred că povestea asta e altceva decât o chestiune medicală, iar eu nu sunt medic. Eu sunt preotul Domnului, cel mai răpciugos dintre ei. Eu sunt dovada cu puls și colesterol că Dumnezeu e iubire și că iubirea Lui lucrează ca o dăltiță-ntr-un bloc de marmură de Kavala. Cioc-cioc...așa lucrează Dumnezeu”, scrie preotul Crin-Triandafil Theodorescu pe pagina sa de socializare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5065 secunde