Premierul Netanyahu acuză Iranul că pregătește atacuri împotriva Israelului

170
Premierul Netanyahu acuză Iranul că pregătește atacuri împotriva Israelului - premierul-1574716157.jpg

Articole recomandate

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a acuzat, duminică, Iranul că pregătește atacuri împotriva Israelului și a spus că va face tot posibilul pentru a preveni un astfel de atac, relatează AFP. 


"Agresiunea iraniană în regiunea noastră și împotriva noastră continuă", a declarat premierul israelian, care a devenit, joi, primul premier din istoria Israelului inculpat pentru corupție în timpul mandatului. 


Aflat în vizită alături de responsabili militari în Platoul Golan, lângă granița cu Siria, Netanyahu a făcut aceste declarații în contextul în care generalul Mark Milley, șeful Statului Major al armatei americane, s-a aflat în Israel, unde s-a întâlnit cu omologul său israelian, Aviv Kohavi. 


Cei doi generali au discutat despre "probleme operaționale și evoluții regionale", a indicat armata, într-un comunicat. 
"Facem tot posibilul pentru a împiedica Iranul să se implanteze în regiunea noastră" și "ca Irakul și Yemenul să devină baze pentru lansarea de rachete împotriva Statului Israel", a continuat premierul israelian. "Aceasta include măsurile necesare pentru a împiedica transferul de arme letale din Iran spre Siria, fie pe calea aerului, fie pe uscat", a precizat el. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3184 secunde